DIN GUIDE TIL MAL EFTER TAL - PAINT BY NUMBERS

DIN GUIDE TIL MAL EFTER TAL - PAINT BY NUMBERS

Overvejer du at kaste dig ud i et Mal Efter Tal projekt men ved ikke helt hvor du skal starte? 

Leder du efter et nybegynder venligt sæt som både er unikt og brugervenligt? Værdsætter du at handle hos virksomheder som ikke kun værdsætter dig som kunde, men samtidig sørger for at give dig et bæredygtigt produkt af højeste kvalitet? 

Har du mange spørgsmål til paint by number sæt? Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi vil prøve på at gå igennem de mest stillede spørgsmål vi har fået i vores indbakke. 

Her hos MalEfterTal.dk er vi ikke kun stolte over vores produkt, men også vores kundeservice og ikke mindst vores velgørende formål hvor vi donerer et Mal Efter Tal sæt for hver solgt Mal Efter Tal sæt.

 

PAINTING BY NUMBERS DANMARK

 

Her er vores guide: 

 

HVEM KAN MALE?

ALLE. Selvfølgelig kræver det en masse tid og øvelse. En rigtig god måde at starte med at male og øve dine evner på er med et Mal Efter Tal projekt. 
Vi leverer en bred vifte af produkter fra færdige sæt med berømte malerier til malerier vi producerer ud fra dine personlige fotos (se mere om foto malerier her).                  
                
                   
FORBEREDELSE AF DIT LÆRRED

Stryg rynkerne ud.
Vores lærred bliver leveret rullet, ikke foldet og derfor vil der ikke være krøller. Men hvis dit lærred skulle blive krøllet, så det kan være en god ide at stryge det. Vær dog forsigtig med at stryge den nummererede/farvede side, da de let kan skades med fugtige hænder eller et dampstrygejern!
                     
                            
Lås lærredet på plads.
Uanset om du strækker lærredet eller ej, skal du låse det på plads for at forhindre uheldige ulykker. Staffeller har normalt en mekanisme, der låser et lærred på plads. Hvis dit lærred ikke strækkes over en ramme, er det også godt at montere det på et bræt eller tykt pap med malertape.
                   
                              
Vælg det rigtige sted.
Det skal være et godt ventileret område med masser af lys og plads, så du kan få mere albuerum til at arbejde og koncentrere dig om dit mesterværk. Hvis du har har mindre plads, sørg for at  rydde området for ting, som du ikke vil have maling på! 
                
                                    
Hvor skal du male?
Maling på en flad overflade er ideel, men så længe du finder dig godt tilpas, uanset om du maler på et skrivebord eller et sofabord, skal du have en overflade, der ikke flytter sig, når du maler. 
                 
                    
Materialer ved hånden.
En kurv eller bakke til at indeholde alle dine materialer ville være meget praktisk, for ikke at nævne, at du ikke behøver at løbe rundt og lede efter dem, da de alle er samlet på ét sted. Et par nyttige ting du som ville være godt at have er papirhåndklæder og ekstra børster.


Bare tip!
Et godt tip er kun at dyppe tippen af din pensel i malingen . Bare en dråbe eller to af malingen hjælper med at fugte penslen og sprede malingen bedre.
                   
                              
En ad gangen.
En anden fejl, der sker, er når du åbner flere farver med maling ad gangen. Farverne kan blive blandet sammen og malingen kan tørre. Så hold dig til en enkel farve ad gange. 
                
                    
Lyseste til mørkeste; top til tå; venstre til højre.
At starte et projekt kan blive lidt overvældende, så den bedste metode er at starte med at male de lysere farver først også over til mørkere nuancer fra toppen af ​​lærredet til bunden.
For venstrehåndede malere. Hvis du er venstrehåndet, vil maling fra højre mod venstre være det bedste for dig.
                         
                               
Slap af og nyd processen.
Til sidst skal du huske at slappe af, sæt en lydbog, musik eller radio på og nyd processen. 
                             
                              
GØR DET SELV RAMMEN
Selvom der følger en GRATIS gør det selv ramme med i vores sæts (som koster over 249,94 kr) så vælger mange at indramme deres malerier i rammer fra f.eks IKEA som giver dem mulighed for at vælge mange forskellige modeller eller farver ramme. Men hvis du gerne vil bruge gør det selv rammen som følger med så er der en video som viser dig hvordan du skal gøre her.
                                
TIPS til indramning: Et godt tip er at du indrammede dit maleri FØR du begynder at male. Hvis du gerne vil male rundt om rammen på det lærred som vil hænge tættest på væggen kan du roligt gøre dette da du har dobbelt maling med i dit sæt. Hvis du ikke vil male i kanten, så ville vi forslå at du dækkede kanterne til med malertape som du forsigtigt fjerner efter du er færdig med at male. 

 

 


 

Tilbage til blog